2013. november 15., péntek

36. rész

október 4., szombat 00:38

-Felébredt.
-Gondolod?
-Gondolom.
-Nemis! Nézd meg, csukva van a szeme!
-De, csak nézd meg jobban, már nem olyan egyenletes a lélegzete.
-Szerinted felébredt?
-Szerintem felébredt.
-Sophie, ébren vagy?
-Sophie?
-Sophie, hallasz?
Lassan kinyitottam a szemem. Csak hunyorogva láttam, de kirajzolódott két alak. Az egyik Alicia volt, a másik pedig Ashley.
-Mondtam hogy ébren van!-mondta Ashley.
-Jó jó, igazad van. Sophie, hogy érzed magad?
-M-mi t-t-történt?-kérdeztem totál kábán.
-Áh semmi különös, csak elájultál a diszkóban, ezért elhoztunk a kórházba. De nyugi, apa nem tud róla. és ha minden jól megy, még hazaérünk egy kis késéssel.
-Mitől ájultam el?
-Nem tudni. Valószínűleg a melegtől, meg a tömegtől. Alig volt oxigén azon a helyen. 
-És most csak úgy elmehetek?-kérdeztem  még mindig tök kábultan.
-Nem tudjuk, de most csak úgy el fogsz menni.-mondta Al.-Ugyanis haza kell érnünk.
-Megyünk vissza Londonba?
-Mármint a szállásra haza....
-Ja. Tudtam.
Bejött a nővér, és megkérdezte, hogy hogy érzem  magam. Persze franciául, ezért Ashley fordított. Mondtam, hogy minden oké, viszont most mennem kell és örültem a társalgásnak. Pontosabban Ashley mondta hogy ezt üzenem. Gyorsan felvettem a cipőmet, és már indultunk is. Ashleytől elköszöntünk és megköszöntem neki mindent, valamint megbeszéltük, hogy holnapután megyünk reggelizni.
 13 percünk volt hogy visszaérjünk, ezért meg sem próbálkoztunk azzal, hogy nálam legyen a térkép. 
 Röpke húsz perc alatt megérkeztünk a szállásra, így apuék annyira nem voltak mérgesek.
-Na milyen volt az estétek?
-Nagyszerű.-vágtuk rá egyhangúan, és elsiettünk a szobánkba.
-Megyek előbb fürdeni.-mondta Al.
-Rendben.
Csatlakoztam a hotel wifijére, és megnéztem a facebookomat, a twittert, és instagramra feltöltöttem néhány képet. Amint Elena észrevette aktivitásomat, rámírt, és bombázott a kérdésekkel. Éppen arra a kérdésre válaszoltam, hogy milyen színű zokniban voltam a kórházban, amikor láttam hogy Niall likeolta az egyik képemet, amit most töltöttem fel. Dobogó szívvel megnéztem melyiket. Ketten voltunk rajta. Caleb és én.
Ebből cinizmusra következtessek? Vajon féltékeny? Vagy csak szimplán tetszik neki, hogy más fiúval szerepelek egy képen?
-Soph, beadnád a törölközőmet?-kérte Al.
-Egy pillanat!-elköszöntem Elenától, és kikapcsoltam a telefonomat. Nem volt hangulatom senkihez, semmihez. Odaadtam Alnek a törölközőt, aztán behuppantam az ágyba. Bedugtam a fülhallgatót a fülembe, és már át is kapcsoltam magam a zenébe. Körülbelül 10 perc kellett, és már el is aludtam.

október 5., vasárnap reggel 8:14

Tegnap elmentünk a Sacre Coeur-höz, ahhova nem vittem véletlenül fényképezőt, ezért elmegyünk majd mégegyszer. Végülis van időnk...
 nagyon kellett sietnem, ugyanis 8:45-re beszéltem meg a reggelit Ashley-vel, de szerencsére egy utcányira volt a hely, ahova megyünk, ezért az "utazásra" csak 10 percet számoltam. Lefürödtem, felöltöztem és már mentem is. Az utcán alig-alig volt valaki, inkább idősebb hölgyek, vagy éppen ijesztő kinézetű férfiak, esetleg babakocsit toló, vagy a gyermekükkel sétáló anyukákat láttam. 8:49-re oda is értem a megbeszélt helyre(stílusos késés), és amikor körbenéztem észrevettem, hogy nem csak én vagyok késős, ugyanis Ashley még nem érkezett meg. Leültem kint egy kétszemélyes asztalkához, elővettem a telefonomat és azon böngésztem a facebookon. Amikor egy pillanata felnéztem a mobilomból, nem hittem a szememnek...

6 megjegyzés:

  1. Most direkt csinalod? Ki volt az? Niall? Vagy az a srac akit lehanyt? Kulonben zsenialis vagy! Xxx

    VálaszTörlés
  2. Zsófiiiii nem ér, hogy itt hagyod abba:( am iszonyatosanhiperszuperfantasztikusantökjóó<33

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! :)) Mikor jön a kövi? *-* Zsann

    VálaszTörlés