2012. december 25., kedd

21.rész




-SOPHIEE!-hallottam hugom ordibálását, miközben félálomban voltam. Ránéztem az órára. 20:14. Akkor aludtam 4 órát!
-Mivan?!-motyogtam olyan halkan, hogy a saját szavaimat alig hallottam.
-SOPHIEE!
-MIVAN?-ordítottam már énis.
-Gyere le vacsorázni.-mondta már egy fokkal halkabban.
-Nem vagyok éhes.-mondtam énis egy fokkal halkabban.
-Jó, akkor megeszem a te gofridat is.-mondta mire kipattantam az ágyból.Aú. Nem volt valami kellemes érzés ilyen nyomi lábbal, de mindegy. Lementem és anya döbbenten kérdezte.
-Hát te hogy nézel ki?-tényleg nem festhettem valami csodásan, hisz most keltem..
-Most ébredtem fel.-mondtam, mintha tök logikus lenne, hogy az ember 8kor kel fel.
-Rendben.-ennyivel le is zárta a témát. A két darab gofrimat három másodperc alatt fel is faltam (csokipudingos, porcukros, nyami) és elindultam felfelé.
-Kislányom, megint elfeledkeztél valamiről!-oh tényleg, nekem kéne mosogatnom.
-Ajj megyek már.-mondtam szomorúan, és elmosogattam a saját részemet.
-De hát ti még esztek, akkor hogy mosogassak?-kérdeztem felháborodva.
-Esetleg megvárod, amíg mi is végzünk?
-Esetleg…
-Nem visszabeszélni!-remek. Most várhatom itt amíg Alicia az ő egérharapásaival megeszi a gofriját.
-Alicia, egyél már gyorsabban!
-Miért, hova sietsz?
-Tulajdonképpen sehova…-mondtam elgondolkozva. Végülis tényleg nem siettem, mert úgy sem tudtam volna semmit sem csinálni…
-Akkor meg?
-Csak egyél és kész!-zárta le a témát anyu. Miért van anyunak mindig igaza? Amióta apával elváltak, sokkal erősebbnek érzem anyut, vagy nem is tudom, egyszerűen nem viselte meg annyira a válás. Pedig elég furcsa volt…aput…öhm…férfival látni, de azért elmentem az esküvőjük(???)re.
Amíg Alicia evett, én gondolkoztam, mindenen. Elenán, Braden, Alicián , Dinah-n, Harryn…és persze Niallön. Az egész teljesen fura volt, és számomra elképzelhetetlen. Ovis korom üta Bradbe voltam szerelmes, majd egyszer csak jött ez a szőkeherveg, aki mellesleg egy olyan bandában énekel, amit utálok, és mindent megváltoztatott. És ott van még Harry is. Akivel tényleg nem tudom, hogy mi van.
-Hahó, Sophie! Min gondolkodsz ennyire?- zökkentett ki ábrándjaimból Alicia.
-Ja semmin.-mondtam bágyadtan, és elkezdtem mosogatni. Úgy utálom ezt! De hát nincs mit tenni…
20 borzalmasan hosszú perc múlva felmentem a szobámba. Úgy utálom ezt, mert ilyenkor olyan undi lesz a kezem. Na mindegy.
9 óra volt, és nem tudtam, mit csináljak. Semmi kedvem nem volt tanulni.A twitter nem érdekelt. Inkább felnéztem Facebookra. 4 ismerősnek jelölés, 3 üzenet, 32 értesítés. Hmm..jó rég nem voltam, úgy tűnik. Megnéztem, kik jelöltek ismerősnek. Dinah Bowman. Ehh. Azért visszajelöltem, hiszen ismerem… Jason Carter. Először nem ismertem fel, aztán rájöttem. Vele beszélgettem a koncert alatt. Őt is visszajelöltem, mert jóarc. A másik kettőt viszont nem ismertem, szóval hagytam a fenébe.
Megnéztem az üzeneteimet, aztán az értesítéseimet. Semmi érdekes nem volt.beléptem youtubera, benyomtam a Green dayes lejátszási listámat, és elkezdtem olvasni a Harry Pottert. Mindig azt olvasom, ha unatkozom. Szerintem már 20szor kiolvastam mindegyik kötetet. Anya szerint mással is elüthetném az időt, főleg hogy mostmár kéne a jövőmmel is foglalkozzak. De én már elég régen eldöntöttem, hogy divattervező leszek. Nem érdekel, ki mit mond.
Fél tizenegykor aztán elmentem fogat mosni, bepakoltam holnapra, és elővettem a holnapi ruháimat, aztán lefeküdtem. De nem tudtam elaludni. Megint elkezdtem agyalni. Csak úgy mindenen. Mivel már normálisan tudtam járni, holnap edzésre is megyek. Hétfőn, kedden és csütörtökön van edzés, de előző héten csak csütörtökön volt, mert ez még csak az első hét volt. Azta.. mégis jó sok dolog történt…és igaz, hogy még két hétre ki vagyok írva, de mindegy..jól vagyok! Azthiszem. És amíg ezen gondolkoztam, elaludtam.

4 megjegyzés:

  1. úúúúúúúúú de jó volt! gyorsan következőt! xxx
    P.S.:boldog karácsonyt Zsozsó! :)

    VálaszTörlés
  2. rendben, sietek :) köszi, neked is, ismeretlen ;) x

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik:) várom a kövit;) xx

    VálaszTörlés