2012. december 27., csütörtök

22.rész





Szeptember 22., hétfő reggel, 6:15.
*oh love, oh love, won’t you rain on me tonight*
Ajj. Kezdem megutálni ezt a számot. Mindig ez van, ha berakok valamit ébresztőnek.
Már egy hét eltelt a suliból. Ezaz!
Kikeltem az ágyból, megmostam az arcomat, felöltöztem kifésültem a hajamat, és lementem reggelizni. Miután megettem a gabonapelyhemet, visszamentem a szobámba, összeszedtem a cuccomat, levittem az előszobába, és elmentem fogat mosni. 7:03-ra készen is lettem mindennel.
-Alicia!
-Megyek már!-mondta álmosan húgom. Pedig általában ő kel korábban…Felvettem a türkizkék conversemet, a farmerdzsekimet, és indulásra kész voltam. 5 perc mulva meg is érkezett Alicia aki a telefonját nyomkodta.
-Mit csinálsz?
-Semmit!-vágta ra. Hajaj. Azt hiszem Alicia bepasizott.
-Rendben, akkor menjünk.-elindultunk, és útközben én zenét hallgattam, Al pedig csak a telefonját nyomkodta. Nem tetszik ez nekem. Mindegy, nem tettem szóvá.
Amikor megérkeztünk a suliba, elköszöntem tőle, és mentem szeretett osztályomhoz, a 12/a-hoz. Tényleg, még nem is meséltem semmit az osztályomról. Szóval 24en vagyunk, 12 fiú és 12 lány. Vannak a „menő” fiúk, oda tartozik Brad, Will, David és Rob. Vannak a stréberek, ők Matthew és Jackson. Ezen kívül vannak a semlegesek. Vagyis a rockerek. Az osztály negyede az. Sőt, többen is mert néhány lány is van, aki rocker. Énis szeretem a rockot, de én nagyjából mindent szeretek. Szóval most az ő nevüket ha nem baj, nem sorolom fel. Na nézzük a lányokat. Vannak a jófejek, és vannak a ribancok. Jófejek mondjuk az 1D rajongók is, mert a zenei ízlésüket eltekintve semmi rossz nincs velük. A ribancok viszont…pfuj. Őket mindenki utálja a suliban, csak a fiúk nem .  -.- Ők Jessica, Angelina, Christina, Victoria és Amylin. Jófejek viszont Claire és Blaire (ikrek) Vanessa, Mary és Georgina. És persze Elena. El után a  legjobb barátnőm szerintem Vanessa, de az ikreket is nagyon bírom. Ja és közülük Mary, El, Georgina és Claire a rajongó…
-Hali mindenkinek…-üdvözöltem az osztályomat. Néhányan benyögtek egy szia-t vagy egy hello-t. Kedvesek.
-Júj Sophie, képzeld, bekövetett Liam!-újságolta nagy boldogan Elena.
-Hát ez fantasztikus.-mondtam nem túl meggyőzően.
-De amint láttam, téged pedig Harry követett be.-és ezt persze hangosan mondta, mire mindenki elkezdett húú-zni.
-Békén lehet hagyni!-mondtam sértődötten. Na igen. Az osztályban mindenki tudja, hogy utálom a One Directiont, szóval amióta Brad és Niall között…öhm egy kis összetűzés akadt a plázában, elég sokat szekálnak. De nem értem miért! A gondolatmenetemet a csengő zavarta meg. Az igazgató jött be elég mérgesen.
-Kedves 12/a! Megmagyaráznák nekem, hogy miért van az ebédlőben három padra is ráfirkantva, hogy idézem: „Húzás innen pisisek, ez itt a 12/a helye,”?! Nem tudom felfogni ezt a magatartást! Mit kezdjek veletek? Az ebédlő mindenkié, nem tulajdoníthattok el magatoknak egy asztalt, végképp nem rongálhatjátok! Ha a tettes nem fedi fel magát, mindannyiatoknak beírok egy igazgatóit!-ordította vörös fejjel.
-Dicséretet?-kérdezte Will. Az egész osztály felröhögött.
-CSÖND LEGYEN! WILLIAM, ILYET MEG NE HALLJAK MÉGEGYSZER!-majd fogta magát, kiment és majdnem rácsapta az ajtót szerencsétlen biosztanárra. Nem mintha sajnálnám, de azért értitek…
-Jajj, már a második héten panasz van rátok gyermekeim?!
-Ránk sosincs panasz.-mondta Brad.Pff. Attól fogva nem is figyeltem az órán, csak Elenával leveleztem. Nem értem, hogy ő hogy tud egyszerre figyelni, és velem dumálni is. Nekem csak az egyik megy. És gondolhatjátok, melyiket választom…Megbeszéltük, hogy edzés után hazamegyek, összepakolom a holnapi cuccom, és átmegyek hozzájuk, mert addig ő úgyis edz.( ő nem táncol, hanem kézizik. Szerintem béna sport, de Elena nagyon jó benne.) Beszélgetésünknek a csengő vetett véget. Most nem fogom leírni, hogy mi történt a suliban, mert elég unalmas lenne, inkább összefoglalom:
-kaptam egy ötöst tesiből, talajtornára
-kémiatézét írtunk, és eléggé jól sikerült, szerintem 3as
-irodalomból egy négyes fölét (?!) a fogalmazásomra (ez az egyetlen ami megyJ)
-nyelvtanból egy kettes, szintén a fogalmazásomra…
-bioszon semmi…
-duplamatekon pedig nem figyeltem semmit, szóval nemtudom
-szünetekben semmi extra, a fiúk „lenéztek” , a lányok meg irigykedtek, és csinálták amit szoktak
Háromkor végre szabadultam is a suliból (hét óránk volt, aztán kajáltam a menzán…vagyis nem nagyon ettem, de mindegy) és fél négyre már ott is voltam a táncteremben, átöltözve. Az ottani barátaim kedvesen fogadtak, ők is nagyon jófejek. Az ottani legjobb barátnőm Bridget. Nagyon jófej, de ő is „directioner”. Már annyit tudok az 1Dről, amiennyit nem szeretnék. Mindenhol ezt hallgatom. Hát, ez van.
Miközben mesélt róluk, megakadtam egy mondatnál. „És olyan kár, hogy jövőhéten már mennek is Svédországba, a következő állomásra(NINCS VALÓSÁGALAPJA, NE SZIDJATOK EMIATT x)
-Kik mennek hova?-kérdeztem bele.
-Hát, mivel turnéjuk van, állomásról állomásra mennek…-lerogytam a padra.
-Szevasztok srácok!-üdvözölt minket a tanár kedvesen.- Sophie, hát meggyógyultál? Nem azt mondtad, hogy még két hétig nem jöhetsz?
-De, azt mondtam, de teljesen jól érzem magam!-győzködtem, közben magamat is.
-Rendben, de én nem szeretnék sérülést, szóval ha nem bánod, ma inkább csak nézd a többieket.
-Oké.-és próbáltam figyelni. De nem tudtam kiverni a fejemből valamit. Hát persze hogy azt, amit Bridget mondott. Hogy fogom így elmondani Niallnek, hogy szeretem?!

6 megjegyzés: