2012. december 29., szombat

23.rész





…Hogy fogom így elmondani Niallnek, hogy szeretem?! Úgy tűnt, egész edzésen ezen agyaltam. Vagyis nem csak úgy tűnt. Mert egész edzésen ezen agyaltam. Eddig a földön lévő kis piszkokat néztem, szóval a külvilág teljesen ki volt zárva. Mire feleszméltem és felnéztem, senki nem volt sehol. Ez nem lehet! Tele voltam érzelmekkel,(azt hiszem, ezt hívják így) és nem tudtam mit csináljak. Leültem a földre, és sírtam. Már megint. Nem vagyok valami erős idegzetű, de hát ez van. Aki szeret, az így elfogad. Már negyed órája ott bőgtem, és kitudja, az edzés után mikor jöttem rá, hogy vége.
SOPHIE! Jaj, hát itt vagy! Mindenhol kerestelek! Mit keresel itt? Már az én edzésemnek is rég vége van, pedig nekem fél órával hosszabb!
-Áh szia El..én csak…
-Jeszusom Sophie, te sírsz?
-Nem, a szememen át izzadok.
-Ilyen fárasztó volt az edzés Na mindegy akkor mehetünk.- ezt most komolyan mondja?
Jajj csak vicceltem, mi a baj?-kérdezte és leült mellém. És elmondtam neki mindent. Hogy Bridget elmondta nekem, hogy elmegy, és most nemtudom mit csináljak.
-Jaaj Soph, hisz még annyi időd van! Te biztos kitalálsz valamit! Kemény csajszi vagy!
-Ja, biztos azért bőgök itt a földön mert olyan kemény vagyok.-mondtam nevetve, mire El is felnevetett.
-Na gyere, összepakoljuk a cuccodat, és megyünk hozzánk, ahol kitervelünk mindent! Jujj már úgy várom!
-Ja, énis erre vágytam egész életeben.-mondtam.
-Dejóó!- na jó, a cinizmust még gyakorolnom kell. Elindultunk haza. Otthon próbáltam minnél kevesebb feltűnést kelteni. Összekoltam a cuccomat és már indulhattunk is. Csak egy dolgot felejtettem el. Megkérdezni.
-Ööö anya?
-Igen drágám?
-Átmehetek Elenához?
-És akkor ki fog mosogatni?
-Majd…Alicia.!
-Tudod mit? Menj csak, majd én elmosogatok!
-Köszi, szia!
-Viszlát Mrs. Donovan!
-Szervusztok lányok!-végre elindultunk Elenához. Útközben Elena hablatyolt, én meg, mint szokásom, agyaltam. Hogy mondjam el neki? És mi van, ha tényleg Dinaht szereti? És mi van ha…
-Szerinted is, Sophie?-kérdezte El.
-Öhm. Ahaa.
-Tényleg? Szerinted is Zayn a legcukibb? Csak kár hogy barátnője van…Bár én bírom Perriet. És….-blablabla. Megérkeztünk.
-Sziasztok!
-Jónapot és szia!-köszöntem Elena szüleinek, és a bátyjának, aki mellesleg tök helyes, Joshnak hívják, és csak egy évvel idősebb nálunk…
-Sophie, figyelsz te rám?!- hoppá, egy kicsit tovább bámultam Josht, mint kellett volna. Pedig minden második nap látom, de most olyan cukin mosolygott…ÚRISTEN MIKET BESZÉLEK ÉN ITT?! Nekem ott van Niall! Vagyis nincs ott, de majd lesz…reméljük. Vagy mégsem azt reméljük?

4 megjegyzés:

  1. Hát ez is nagyon szupi lett.:) Olyan izgiiii.:oo Csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
  2. én...azt hiszem, hogy....ez a blog...és ez a rész...a fenébe is! IMÁDOM!

    VálaszTörlés